Të nderuar Klientë,

BKT ju njofton se agjensioni Dheu i Bardhë dhe Hani i  Elezit do të zhvendosen në pikën doganore Fitorja shpk, Ferizaj.

BKT ka një numër të konsiderueshëm të degëve dhe nëndegëve të cilat do të vazhdojnë të ofrojnë shërbime dhe produkte bankare në tërë Kosovën dhe ju mund të zgjedhni  njërën nga degët tona për tu shërbyer.

Degët më të afërta me agjencionin Hani i Elezit dhe Dheu i Bardhë janë: dega e Ferizajit, dega e Gjilanit dhe Vitisë.

Për më shumë informata ju lutem kontaktoni në 038 666 666.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android