📌 RISI!
📌 Hap Llogari Bankare ONLINE

BKT Kosova prezanton shërbimin më të ri në treg – HAPJE E LLOGARISË NGA SHTËPIA

Bazuar në nevojën për të kursyer kohën tuaj dhe për të ruajtur shëndetin publik, BKT Kosova fillon të ofrojë mundësine e hapjes së llogarisë bankare ONLINE nga komoditeti i shtëpisë apo zyrës suaj, pa pasur nevojë të vizitoni bankën.

Procesi i hapjes së llogarisë është i shpejtë dhe i thjeshtë:

🔴Apliko online përmes linkut: https://bkt-ks.com/apliko-online/
🔴Plotëso të dhënat personale dhe fushat tjera të kërkuara në aplikacion
🔴Ngarko një foto të letërnjoftimit të fotografuar në të dyja anët
🔴Ngarko një foto të faturës tuaj publike
🔴Prit për telefonatën nga banka për të diskutuar rreth detajeve tjera
🔴Prano numrin e llogarisë së hapur përmes e-mailit

 #rriNshpi – Kujdesuni për veten dhe të tjerët 

Për më shumë informacion:
📧 ks-customerservice@bkt.com.al
📞 +383 38 666 666
🌐 https://bkt-ks.com/

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android