BKT Kosovë është sponzor kryesor i Kampionatit të Mini-Tenisit, të organizuar nga Federata e Tenisit të Kosovës.

Kampionati mbahet me datë 26 dhe 27 Tetor, 2019 nga ora 09.00 – 21.00, dhe marrin pjesë të gjitha grup-moshat.  

BKT është e dedikuar të japë kontributin e saj në shoqërinë ku vepron në forma të ndryshme, duke ndikuar pozitivisht në jetën e çdo qytetari.

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android