Paguaj, fito, pusho.

Për çdo transaksion kumulativ mbi EUR 50 me Visa kredit kartelë brenda periudhës së kampanjës, ju kualifikoheni për lojë shpërblyese.

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

  • Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë kartelëmbajtësit e kartelave të kreditit Visa të lëshuar nga BKT: Visa Standard, Visa Gold, Visa behu Hero dhe Visa Platinum.
  • Të vlefshme për kampanjë konsiderohen vetëm blerjet në POS terminalet e BKT-së, tek të gjitha kategoritë e tregtarëve.
  • Vlera komulative e pagesave duhet të jetë mbi EUR 50.
  • Të vlefshme konsiderohen vetëm transaksionet e kryera brenda Kosovës.

Zgjedhja e fituesit:

  • Dy (2) klientë do të jenë përfitues të kuponave për pushime verore (2 x deri në EUR 1,500)
  • Zgjedhja e fituesit do të bëhet përmes aplikacionit easypromosapp.com, me metodën e rastësisë dhe fituesi do të publikohet në rrjetet sociale të bankës.

Kampanja do te jetë e vlefshme nga 01 Qershor deri më 31 Korrik 2024.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android