Apliko për Visa kredit kartelë përmes BKT Mobile dhe FITO:

  • Mirëmbajtje falas për 1 VIT
  • BONUS në vlerë prej EUR 20

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

  • Të gjithë klientët të cilët aplikojnë për kredit kartelë përmes BKT Mobile.

Kushtet e Kampanjës:

  • Tarifë vjetore falas – Rimbursimi në vlerë të EUR 15 – EUR 20 do të bëhet në momentin që klienti aktivizon kartelën.
  • Paradhënie kesh në vlerë të EUR 20 në rast se klienti brenda 3 muajve nga momenti i pranimit të kartelës kryen pagesa kumulative në vlerë të EUR 100.

Të dy shpërblimet do të kreditohen në llogarinë e kredit kartelës.

Kampanja është e vlefshme nga 03 Prill 2023 – 30 Qershor 2023

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android