Ofertë super atraktive për blerje të shtëpisë në Royal Green Residence përmes Dora e Pare!

BKT Kosova ju ofron mundësinë e blerjes së shtëpisë në Royal Green Residence përmes platformës më të avancuar dhe të vetme në tregun e Kosovës, Dora e Pare e mundësuar nga BKT Kosova.

Royal Green Residence gjendet afër parkut nacional të Zllatarit dhe në breg të liqenit të Badovcit në lartësinë mbidetare deri në 820m. Kjo është një lagjje e mbyllur me sigurim privat 24 orë dhe përmban: qendren mjeksore, kopshtin për fëmijë, qendra afariste, restourante, markete, fitnes, zona të gjelbruara për ecje dhe freskim deri në liqenin e Badovcit, fusha sportive, etj.

Dora e Pare është platformë e menaxhimit dhe listimit të pasurive të paluajtshme dhe veturave. Qëllimi i kësaj platforme është të krijojë urë të qëndrueshme e cila lidh blerësit dhe shitësit duke ofruar edhe mundësine e financimit me transparencë dhe shërbim të pandërprerë nga fillimi deri në fund.

Apliko tani: www.doraepare.com

 

KUSHTET E KREDISË

Shuma maksimale e kredisë 500,000 EUR

Kohëzgjatja e kredisë deri në 120 muaj

Pjesëmarrja e klientit 0%

Shpenzime administrative 1.00%

 

NORMA E INTERESIT:

Për pagëmarrësit e BKT:

Norma e interesit fillon prej 1% për 5 vitet e para

Norma efektive e interesit fillon prej 1.21%

Për Bashkëatdhetar:

Norma e interesit fillon prej 2.99% për 5 vitet e para

Norma efektive e interesit fillon prej 3.25%

 

*Norma efektive e interesit për 5 (pesë) vitet e para: 1.21 %

*Norma efektive e interesit pas vitit të 5 (pestë) nuk mund të kalkulohet për shkak të ndryshueshmerisë së vlerës Euribor.

*Norma variabile e interesit nënkupton normën e interesit të shprehur si përqindje e ndryshueshme e aplikuar në bazë vjetore në shumën e aprovuar të kredisë.

*Në koston totale nuk është përfshirë shpenzimet noteriale, sigurimi, vlersimi i pronës dhe shpenzimet komunale

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android