Për çdo pagesë mbi 100 euro, me kartelë krediti Visa në POS të BKT Kosova,

ju kualifikoheni për lojën shpërblyese “Bëni vetës dhuratë!”

Paguaj me kartelë dhe bëni vetës dhuratë një nga shpërblimet:

  • iPhone 13
  • Samsung S21 x1
  • Xiaomi Redmi Note 10 x 2
  • Laptop x 2

 Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë kartelëmbajtësit e kartelave të kreditit Visa të lëshuar nga BKT:  Visa Standard dhe Visa Gold.

  • Të vlefshme për kampanjë konsiderohen vetëm blerjet me këste në POS terminalet e BKT-së, tek të gjitha kategoritë e tregtarëve.
  • Të vlefshme konsiderohen vetëm transaksionet e kryera brenda Kosovës.
  • Vlera minimale e pagesave është 100 euro.

 Oferta do te jetë e vlefshme nga data 01 Prill 2022 deri më 31 Maj 2022.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android