z. Arben Zymberi klient/depozitor në BKT Kosova, bëri tërheqjen e super shpërblimit që kishte fituar si pjesëmarrës në kampanjën “Depozito dhe fito”. z. Zymberi ka fituar veturë Renault Captur, të cilën u përkujdes të i’a dhuroj z. Suat Bakkal, kryeshef ekzekutiv dhe anëtar bordi në BKT Kosova.

Ceremonia e dhëniës së shpërblimit u bë më 26. 08.2022 në “Ring Mall” – Ferizaj. z. Arben Zymberi pranoi veturën e tij me ç’rast tha: “Është shumë e lehtë që kursimet e fituara me shumë mund të ja besosh një banke si BKT Kosova e cila përkujdeset çdo moment të ofrojë siguri, dhë të gjendet pranë çdo kohë, kur ty të duhet! Kjo sot është vetëm edhe një hapë më shumë i përkujdesit që banka ime ka për mua!”

Ndër të tjera z. Suat Bakkal shtoi “Banka jonë përkujdeset çdo ditë që të ju ofroj klientëve të saj shërbimet dhe produktët më të mira dhe më të avansuara në tregë, por mbi të gjitha jemi të përkushtuar që të ju ofrojme gjithmonë siguri, fleksibilitet dhe posaqërisht mirënjohje për besimin e tyre”.

Kriteret e pjesëmarrjes në këtë kampanjë ishin:

Çdo klient që sjell fonde të reja në vlerë prej 1,000 EUR dhe më shumë, me kohëzgjatje minimale prej 6 muajsh do të marrë pjesë në tërheqjen e shpërblimit përmes numrit referues të krijuar në kontratën e depozites me afat.

Kampanja filloi më 28.07.2021 dhe ishte e vlefshme deri më 31.12.2021.
Tërheqja e shpërblimit u bë në mënyrë elektronike përmes aplikacionit easypromosapp, i cili bënë tërheqjen e fituesve me metodën e rastësisë.

BKT, banka juaj e kursimeve!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android