0% komision për transferet hyrëse në CHF jo vetëm për klientët, por edhe për familjarët e tyre që jetojnë në Kosovë!

 

Ju gjithashtu përfitoni:

  • Kosto e ulët për mirëmbajtjen e llogarisë
  • E-banking dhe mobile banking pa pagesë
  • Normat preferenciale të depozitave dhe kredive
  • Debitim direkt për pagesën e faturës
  • Investimet Alternative në Platforma Smart Invest dhe Obligacionet e Kosovës
  • Kartë Krediti Visa Platinum

 

BKT, ne jemi gjithmonë këtu!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android