Mundësi unike për klientët te cilët përdorin shërbimin BKT Mobile dhe klientët te cilët shkarkojnë dhe regjistrohen në shërbimin BKT Mobile.

Shpërblimi për muajin Tetor 2022:
Samsung Tablet A8

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë klientët e regjistruar dhe ata të cilët regjistrohen gjatë muajit Tetor 2022 në shërbimin BKT Mobile.

  1. Përdoruesit e rinj: Shkarko aplikacionin BKT Mobile dhe regjistrohu brenda muajit Tetor për të qenë fitues potencial.
  2. Përdoruesit aktualë: Paguaj detyrimin e Kartelës së Kreditit përmes BKT Mobile brenda muajit Tetor, për të qenë fitues potencial.

Për t’u kyçur në BKT Mobile duhet instaluar aplikacioni nën emrin BKT Mobile në smartphone apo tablet, i cili mund të gjendet në App Store dhe Play Store, përmes linkut: https://ebank.bkt.com.al/BKTMobile/index.html

SHIH VIDEON UDHËZUESE

*Tërheqja e shpërblimit do të bëhet nga anëtarët e menaxhmentit të bankës.

**Kampanja do te jetë e vlefshme nga 1 Tetor deri më 31 Tetor, 2022.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android