Mundësi unike për klientët te cilët përdorin shërbimin BKT Mobile dhe klientët te cilët shkarkojnë dhe regjistrohen në shërbimin BKT Mobile.

Shpërblimi për muajin Dhjetor 2022:

Samsung S22

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë klientët e regjistruar dhe ata të cilët regjistrohen gjatë muajit Dhjetor 2022 në shërbimin BKT Mobile.

 

  1. Përdoruesit e rinj: Shkarko aplikacionin BKT Mobile dhe regjistrohu brenda muajit Dhjetor 2022 për të qenë fitues potencial.
  2. Përdoruesit aktualë: Paguaj detyrimin e Kredit Kartelës Digjitale përmes BKT Mobile brenda muajit Dhjetor 2022, për të qenë fitues potencial. https://www.youtube.com/watch?v=m2MpprHX7lY

Për t’u kyçur në BKT Mobile duhet instaluar aplikacioni nën emrin BKT Mobile në smartphone apo tablet, i cili mund të gjendet në App Store dhe Play Store, përmes linkut: https://ebank.bkt.com.al/BKTMobile/index.html

*Tërheqja e shpërblimit do të bëhet nga anëtarët e menaxhmentit të bankës.

**Kampanja do te jetë e vlefshme nga 1 Dhjetor deri më 31 Dhjetor, 2022.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android