Mundësi unike për klientët te cilët përdorin shërbimin BKT Mobile dhe klientët te cilët shkarkojnë dhe regjistrohen në shërbimin BKT Mobile.

Shpërblimi për muajin Mars 2022:

  • Samsung Galaxy A22

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë klientët e regjistruar dhe ata të cilët regjistrohen gjatë muajit Mars 2022 në shërbimin BKT Mobile.

  • Të gjithë klientët të cilët janë të regjistruar në shërbimin BKT Mobile, mjafton të realizojnë një transaksion rimbushjeje të telefonit mobil në Vala apo Ipko përmes BKT Mobile.
  • Të gjithë klientët e rinj të cilët shkarkojnë dhe regjistrohen në shërbimin BKT Mobile gjatë periudhës së kampanjës.

 

Për t’u kyçur në BKT Mobile duhet instaluar aplikacioni nën emrin BKT Mobile në smartphone apo tablet, i cili mund të gjendet në App Store dhe Play Store, përmes linkut: https://ebank.bkt.com.al/BKTMobile/index.html

*Tërheqja e shpërblimit do të bëhet nga anëtarët e menaxhmentit të bankës.

**Kampanja do te jetë e vlefshme nga 1 Mars deri më 31 Mars 2022.

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android