Mundësi unike për klientët te cilët përdorin shërbimin BKT Mobile dhe klientët te cilët shkarkojnë dhe regjistrohen në shërbimin BKT Mobile.

Shpërblimi për muajin Dhjetor 2021:

  • Samsung Galaxy Smart Watch 4

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë klientët e regjistruar dhe ata të cilët regjistrohen gjatë muajit Dhjetor 2021 në shërbimin BKT Mobile.

  • Të gjithë klientët të cilët janë të regjistruar në shërbimin BKT Mobile, mjafton të realizojnë një transaksion gjatë periudhës se kampanjës:
  • Të gjithë klientët e rinj të cilët shkarkojnë dhe regjistrohen në shërbimin BKT Mobile gjatë periudhës së kampanjës.

*Tërheqja e shpërblimit do të bëhet nga anëtarët e menaxhmentit të bankës dhe një përfaqësues nga publiku ose klientët.

**Kampanja do te jetë e vlefshme nga 1 Dhjetor deri më 31 Dhjetor 2021.

Për t’u kyçur në BKT Mobile duhet instaluar aplikacioni nën emrin BKT Mobile në smartphone apo tablet, i cili mund të gjendet në App Store dhe Play Store, përmes linkut: https://ebank.bkt.com.al/BKTMobile/index.html

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android