Paguani me kartelën tuaj të kreditit Visa, me një shumë minimale prej 30 EUR, nga 1 Prilli deri më 31 Maj 2024 dhe shfrytëzoni mundësinë për të fituar një udhëtim në Paris për të parë Lojërat Olimpike apo çmime të shumta javore, falë Visa.

 

Çmimi i madh – Lojërat Olimpike në Paris 2024

Një udhëtim (pako) për dy persona, duke përfshirë:

 • Akomodim për 2 persona ne Hotel me 4 yje;
 • Dy bileta aeroplani Prishtinë – Paris;
 • 2 evente të zgjedhura olimpike (bileta të kategorisë B);
 • Visa PrePaid Kartelë në vlerë 300 EUR (për pakon);
 • Visa Concierge (ndihmës për nevojat tuaja) në hotelin tuaj;
 • Transferi për në Paris nga Aeroporti dhe anasjelltas (përmes Motorcoach);
 • Mëngjesi dhe ushqime të lehta përbrenda hotelit;
 • Kartelë metroje në Paris për transportin në ngjarjet Olimpike;
 • Pako e dhuratave në vlerë prej 400 dollarë (për pako);
 • Stafi nga Visa për nevoja mjekësore dhe sigurie.

si dhe:

46 çmime javore

 • 23 x Termosa;
 • 23 x Çanta shpine.

Kriteret e pjesëmarrjes në Kampanjë:

 • Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë kartelëmbajtësit e kartelave të kreditit Visa të lëshuar nga BKT Kosova: Visa Standard, Visa Gold, Visa – Behu Hero dhe Visa Platinum;
 • Të vlefshme për kampanjë konsiderohen transaksionet në POS të BKT Kosova ose transaksionet përmes internetit, të bëra me kartelat e kreditit VISA nga BKT Kosova;
 • Vlera minimale e transaksionit për të marrë pjesë në kampanjë është 30 EUR;
 • Klienti do të kualifikohet për tërheqjen e shpërblimit vetëm një herë;
 • Kampanja fillon nga data 01.04.2024 dhe është e vlefshme deri më 31.05.2024.

Zgjedhja e fituesit:

Zgjedhja e fituesve do të bëhet përmes aplikacionit easypromosapp.com, me metodën e rastësisë.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android