Për çdo pagesë mbi 100 euro, me kartelë krediti Visa në POS të BKT Kosova, ju kualifikoheni për lojën shpërblyese “Black Friday”.

Paguaj me kartelë dhe fito njërën nga shpërblimet:

  • iPhone 13
  • Samsung S21
  • Laptop

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë kartelëmbajtësit e kartelave të kreditit Visa të lëshuar nga BKT: Visa Standard dhe Visa Gold.

Të vlefshme për kampanjë konsiderohen vetëm blerjet me këste në POS terminalet e BKT-së, tek të gjitha kategoritë e tregtarëve.

Vlera minimale e pagesave është 100 euro.

Të vlefshme konsiderohen vetëm transaksionet e kryera brenda Kosovës.

 

Kampanja do te jetë e vlefshme deri më 30 Nëntor 2022.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android