Blej me Visa kredit kartelë dhe FITO Iphone 13!

Për çdo pagesë mbi 50 euro, me Visa kredit kartelë në POS të BKT Kosova, ju kualifikoheni për lojën shpërblyese për “Black Friday”.

Paguaj me Visa kredit kartelë dhe fito:

  • 1 x iPhone 13

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

  • Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë kartelëmbajtësit e kartelave të kreditit Visa të lëshuar nga BKT: Visa Standard, Visa Gold, Visa behu Hero dhe Visa Platinum.
  • Të vlefshme për kampanjë konsiderohen vetëm blerjet në POS terminalet e BKT-së, tek të gjitha kategoritë e tregtarëve.
  • Vlera minimale e pagesave është 50 euro.
  • Të vlefshme konsiderohen vetëm transaksionet e kryera brenda Kosovës.

Zgjedhja e fituesit:

  • Zgjedhja e fituesit do të bëhet përmes aplikacionit easypromosapp.com, me metodën e rastësisë dhe fituesi do të publikohet në rrjetet sociale të bankës.
  • Fituesi do të kontaktohet nga zyrtarët e bankës për të pranuar shpërblimin.

Kampanja do te jetë e vlefshme deri më 30 Nëntor 2023.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android