Përfitoni 5% zbritje dhe mundësi pagese deri në 6 këste në Albi Mall në dyqanet:

  • XYZ,
  • Boss,
  • Stilium,
  • Hugo dhe
  • Antony Morato.

Zbritja vlenë për blerjet e bëra me VISA Platinum të lëshuara nga BKT Kosova në POS të BKT Kosova. Zbritja bëhet tek arka.

Oferta vlenë nga: 23 Tetor 2023 deri me 23 Nëntor 2023.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android