Me kartelat e kreditit të BKT Kosova ju mund të bleni me 0% interes deri në 12 këste dhe të filloni të paguani këstin e parë pas 3 muajve.

Për blerjet gjatë muajit Prill, pagesa e këstit fillon në muajin Gusht 2022.

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë kartelëmbajtësit e kartelave të kreditit individuale të lëshuar nga BKT: MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Standard dhe Visa Gold.

  • Të vlefshme për kampanjë konsiderohen vetëm blerjet me këste në POS terminalet e BKT-së, tek të gjitha kategoritë e tregtarëve.
  • Të vlefshme konsiderohen vetëm transaksionet e kryera brenda Kosovës.

 Oferta do te jetë e vlefshme nga data 01 Prill 2022 deri më 31 Maj 2022.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android