Me kartelat e kreditit individuale të BKT Kosova ju mund të bleni me 0% interes deri në 12 këste dhe të filloni të paguani këstin e parë pas 3 muajve.

  • Për blerjet gjatë muajit Tetor 2023, filloni pagesën e kësteve në muajin Janar 2024.
  • Për blerjet gjatë muajit Nëntor 2023, filloni pagesën e kësteve në muajin Shkurt 2024.
  • Për blerjet gjatë muajit Dhjetor 2023, filloni pagesën e kësteve në muajin Mars 2024.

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Të gjitha kartelat e kreditit individuale të lëshuara nga BKT, MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Standard, Visa Gold dhe Visa Platinum.

Transaksionet e vlefshme për pjesëmarrje në kampanjë duhet të përmbushin kriteret e mëposhtme:

  • Data e kryerjes së transaksionit duhet të jetë brenda afatit të paracaktuar nga 01 Tetor 2023 deri më 31 Dhjetor 2023.
  • Të vlefshme për kampanjë konsiderohen vetëm blerjet me këste në POS terminalet e BKT-së, tek të gjitha kategoritë e tregtarëve.
  • Të vlefshme konsiderohen vetëm transaksionet e kryera brenda Kosovës.
  • Nuk ka vlerë minimale apo maksimale për transaksionet. Të gjitha transaksionet marrin pjesë pavarësisht nga shuma.

Oferta do të jetë e vlefshme nga 01 Tetor 2023 deri më 31 Dhjetor 2023.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android