Me kartë krediti BKT PRIMA blini me 0% interes deri në 12 këste, dhe filloni të paguani këstin e parë pas 3 muajve.

  • Për blerjet gjatë muajit Nëntor, pagesa e këstit fillon në muajin Shkurt 2022
  • Për blerjet gjatë muajit Dhjetor, pagesa e këstit fillon në muajin Mars 2022

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë kartëmbajtesit e kartave te kreditit individuale të lëshuar nga BKT: MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Standard dhe Visa Gold.

  • Të vlefshme për kampanjë konsiderohen vetëm blerjet me këste në POS terminalet e BKT-së, tek të gjitha kategoritë e tregtarëve.
  • Të vlefshme konsiderohen vetëm transaksionet e kryera brenda Kosovës.
  • Nuk ka vlerë minimale apo maksimale për transaksionet. Të gjitha transaksionet marrin pjesë pavarësisht nga shuma.

Oferta do te jetë e vlefshme nga data 03 Nentor 2021 deri më 31 Dhjetor 2021.

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android