Me kartë krediti BKT PRIMA, blini me 0% interes deri në 12 këste, dhe filloni të paguani këstin e parë pas 3 muajve.

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Të gjithë kartëmbajtesit e kartave te kreditit individuale të lëshuara nga BKT Kosova: MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Standard dhe Visa Gold.

  • Të vlefshme për kampanjë konsiderohen vetëm blerjet me këste në POS terminalet e BKT-së, tek të gjitha kategoritë e tregtarëve.
  • Të vlefshme konsiderohen vetëm transaksionet e kryera brenda Kosovës.
  • Nuk ka vlerë minimale apo maksimale për transaksionet. Të gjitha transaksionet marrin pjesë pavarësisht nga shuma.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android