Nëse je klient i BKT Kosova e ki dëshira t’fundvitit, boni realitet!
Paguaj me Kredit Kartelë deri në 12 këste, me 0% interes!

Nëse nuk je klient i BKT e ki dëshira t’fundvitit, boni realitet!
Kalo pagën në BKT dhe mer kredi deri në 2,000 euro, maturitet deri në 24 muaj, me 0% interes!

Dashni pa interes!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android