Depozita Avans

Nëse dëshironi të merrni interesin e depozitës menjëherë, atëherë zgjedhni depozitën Avans!

Është depozitë me afat interesi i së cilës kreditohet në llogarinë tuaj në avans, që nënkupton në momentin e hapjes së depozitës.

Shuma e interesit neto e kredituar në llogarinë tuaj mund të përdoret nga ju sipas nevojave.

Këto kushte ofrohen për depozita të reja.

Veçoritë

  • Merr Interes menjëherë,
  • Interesi Efektive 2.04%,
  • Ofrohet për maturitet 15 muaj,
  • Vlera minimale e depozitës 10,000 EUR (vetëm për para të reja)
  • Kjo lloj depozite hapet vetëm në valutën EUR

Interesi dhe tatimi në burim:

Mbi interesin bankar të ofruar nga Banka, do të mbahet përqindja e tatimit në burim mbi interesin bankar, e miratuar me ligj dhe e aplikueshme në momentin e kreditimit të interesit.

Oferta vlenë deri me 31.12.2022

ShumaKohëzgjatja e depozitësInteresi i fituar BrutoInteresi i fituar Neto
10,000.00 €15 Muaj250.00 €225.00 €
50,000.00 €15 Muaj1,250.00 €1,125.00 €
100,000.00 €15 Muaj2,500.00 €2,250.00 €
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android