Afatizo deri në 5 vite dhe përfito normë superatraktive të interesit deri në 2.25%.

Depozitë e ofruar me maturitet deri në 5 vite për fonde të reja në valutën EUR dhe USD.

                                                                                                                           

Interesi dhe tatimi në burim

 Mbi interesin bankar të ofruar nga Banka, do të mbahet përqindja e tatimit në burim mbi interesin bankar, e miratuar me ligj dhe e aplikueshme në momentin e kreditimit të interesit.

 

Shembuj dhe Sqarime:

 

Kampanja është e vlefshme deri më 31.12.2022.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android