Duke depozituar mjetet në BKT ju do të përfitoni normë preferenciale të interesit për mjetet e depozituara si dhe do të kualifikoheni për lojë shperblyese për të fituar veturën ‘Renault Captur’.

Kriteret e pjesëmarrjes në Kampanjë:

  • Çdo klient që sjell fonde të reja në vlerë prej 1,000 EUR dhe më shumë, me kohëzgjatje minimale prej 6 muajsh do të marrë pjesë në tërheqjen e shpërblimit përmes numrit referues të krijuar në kontratën e depozites me afat.
  • Klienti do të ketë të drejtë të marrë pjesë në tërheqjen e shpërblimit vetëm një herë.
  • Kampanja fillon më 28.07.2021 dhe është e vlefshme deri më 31.12.2021.
  • Tërheqja e shpërblimit do të bëhet nga anëtarët e menaxhmentit të bankës dhe një përfaqësues nga publiku ose klientët.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android