Për ta bërë edhe më të bukur sezonin festiv, Visa dhe partnerët e saj kanë përgatitur një set përfitimesh për pagesat online me Visa kartela:

Deri në 50% zbritje për produkte elektronike në gjirafa.gg;
20% zbritje për biletat e Champion of Champions Tour në gjirafa.gg;
10% gift card për blerjen e ardhshme në të gjitha blerjet në gjirafa50.com dhe gjirafamall.com;
Dy bileta me çmimin e njërës, çdo të mërkurë në kinematë Cineplexx në Prishtinë dhe Prizren.

Për më shumë informacion në lidhje me përfitimet festive për pagesat online me kartat Visa vizito visa.com/see

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android