Blej me kartë krediti Master Prima në vlerë 100 EUR dhe më shumë në periudhën prej 10 Nëntor deri më 31 Dhjetor 2021 dhe bëhu pjesë e lojës shpërblyese për të fituar:

  • iPhone
  • Samsung
  • Lap top

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë kartëmbajtësit e kartave te kreditit individuale të lëshuar nga BKT: MasterCard Standard, MasterCard Gold.

  • Vlera minimale për transaksion është EUR 100.
  • Të vlefshme konsiderohen transakstionet në POS të BKT-së.

*Tërheqja e shpërblimit do të bëhet nga anëtarët e menaxhmentit të bankës dhe një përfaqësues nga publiku ose klientët.

**Oferta do te jetë e vlefshme nga data 10 Nëntor 2021 deri më 31 Dhjetor 2021.

 

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android