Keni nevoj për kartë krediti, atëherë apliko në BKT Mobile dhe merr aprovim të menjëhershëm.

Kushtet e përgjithshme:

  • Shuma minimale 200EUR
  • Shuma maksimale 1000EUR
  • Klienti duhet të ketë BKT Mobile – Andriod
  • Dokumentacioni i nevojshëm (*Banka rezervon të drejtën të kërkoj dokumente shtesë në raste të veçanta)

Kushtet e kualifikimit:

  • Te jeni shtetas i Kosovës
  • Individ të moshës 18 vjet
  • Pagamarrës i BKT-së dhe,
  • Klientët të cilët nuk e pranojnë pagën në BKT:
  • Kontratën valide të punës.
  • Gjendjen e llogarisë (minimum për 6 muaj e fundit).

 

Aplikimi dhe aprovimi për Klientin finalizohet në 4 hapa:

 Hapi 1:

Kontrolloni a jeni të kualifikuar për aplikim.

Hapi 2:

Identifikohu/regjistrohu në BKT Mobile/Android

Hapi 3:

Plotësoni aplikacionin në BKT Mobile dhe merr aprovim të menjëhershëm për aplikimin tuaj.

Hapi 4:

Vizitoni degën për nënshkrim të marrëveshjes dhe pranim të kartës.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android