Për një shërbim sa më të mirë për ju dhe të afërmit tuaj, BKT ju mundëson pajisjen e një personi të autorizuar nga ju me një tjetër kartelë krediti PRIMA.

Oferta për kartelë shtesë:

  • Pa mirëmbajtje për vitin e parë.

Kushtet e përgjithshme:

  • Limiti i kartelës shtesë do të përcaktohet nga kartëmbajtësi kryesor brenda limitit të kartelës së tij;
  • Mbajtësit e Kartelës shtesë duhet të jenë mbi 18 vjeç;
  • Kartëmbajtësi kryesor ka pergjegjesi të plotë kundrejt Bankës për totalin e detyrimit që rrjedh nga përdorimi i kartelave shtesë leshuar në emër të personave të autorizuar prej tij;
  • Shpenzimet e kartelës shtesë do të shfaqen në të njëjtën pasqyrë mujore dërguar kartëmbajtësit kryesor.

Kohëzgjatja e kampanjes deri më 31 dhjetor 2023.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android