Kushtet e Kredisë:

 • Shuma Minimale e kredisë 10,000€
 • Shuma Maksimale e kredisë 200,000€
 • Afati i pagesës deri në 60 muaj
 • Financim 100% i produktit
 • Shpenzime Administrative 0.50%
 • Plani i pageses sipas sezonalitetit 

Norma e Interesit sipas tabelave:

Shuma: 10,000 – 20,000 Euro:

Muajt 12 18 24 30 36 42 48 54 60
Norma e Interesit 3.10% 4.85% 5.75% 6.35% 6.69% 6.97% 7.17% 7.33% 7.46%
Norma efektive e interesit 4.11% 5.63% 6.42% 6.96% 7.25% 7.50% 7.68% 7.83% 7.94%

 

Shuma: 20,001 – 50,000 Euro:

Muajt 12 18 24 30 36 42 48 54 60
Norma e Interesit 2.55% 4.35% 5.25% 5.80% 6.20% 6.45% 6.65% 6.80% 6.95%
Norma efektive e interesit 3.54% 5.11% 5.89% 6.37% 6.73% 6.95% 7.13% 7.26% 7.40%

Shuma: 50,001 – 100,000 Euro:

Muajt 12 18 24 30 36 42 48 54 60
Norma e Interesit 2.05% 3.80% 4.75% 5.30% 5.65% 5.95% 6.15% 6.30% 6.45%
Norma efektive e interesit 3.03% 4.53% 5.37% 5.85% 6.15% 6.42% 6.59% 6.73% 6.86%

Shuma: 100,001 – 200,000 Euro:

Muajt 12 18 24 30 36 42 48 54 60
Norma e Interesit 1.55% 3.30% 4.20% 4.80% 5.16% 5.44% 5.65% 5.80% 5.94%
Norma efektive e interesit 2.51% 4.01% 4.79% 5.32% 5.63% 5.88% 6.06% 6.20% 6.32%

Përdorimi i arkave plastike tek frutat dhe perimet kanë këto përparësi:

 • Lehtësimin e punës në pemishte,
 • Rritjen e efikasitetit në punët në pemishte gjatë vjeljes së frutave
 • Jetëgjatësia e tyre (20 vjet+)
 • Qëndrueshmëria ndaj temperaturave (-25 deri 40 grade Celsius+)
 • Mirëmbajtja e lehtë (pastrohen lehtë)

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android