Ofertë atraktive nga BKT Kosova për Kredi me normë preferenciale të interesit, pa hipotekë që plotëson të gjitha nevojat tuaja!

 Klientët potencialë: 

  • Të gjithë pagëmarrësit e sektorit publik dhe privat

Kushtet e kredisë:

  • Shuma maksimale e kredisë deri në 50,000€,
  • Normë atraktive e interesit për kreditë mbi 10,000 EUR
  • Afati maksimal i kthimit të kredisë është deri në 120 muaj (10 vite)

DOKUMENTACIONI I KËRKUAR:

  • Kopje e ID ose pasaportës valide
  • Kontrata e punës
  • Ndalesa administrative (nëse klienti e pranon pagën përmes BKT)
  • Gjendja e llogarisë (minimum për 6 muajt e fundit)
  • Fatura publike (e energjisë elektrike, ujësjellësit, mbeturinave apo telefonit) që dëshmon adresën tuaj

* Banka rezervon të drejtën të kërkojë dokumente shtesë varësisht nga vlera e kredisë.

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android