Ne jemi gjithmonë me ju!

Të udhëhequr nga vizioni ynë për ofrimin e shërbimeve më të mira të mundshme për klientët tanë, si dhe lehtësimin e qasjes në shërbimet financiare, BKT Kosova vazhdon të ndërtojë vlera të qëndrueshme për vendin, ekonominë dhe shoqërinë.

Sot, ofrimi i shërbimeve bankare duhet të jetë vetem një hap larg klientëve, sidomos duke pasë parasysh se të gjithë kanë agjenda të ngjeshura ditore dhe sfida të ndryshme. Andaj, ne në BKT Kosova, kemi punuar intensivisht që të ju ofrojmë shërbimet tona në mënyrën më të thjeshtë dhe innovative, dhe më e rëndesishmja të gjitha në 1 pako, të gjitha në 1-euro dhe të gjitha në 1 vend.

KREJT N’1 është dizenjuar konform nevojës suaj për menaxhimin e të ardhurave tuaja mujore dhe kjo do të ju kushtojë vetëm EUR 1.00 për muaj, e cila perveç mirëmbajtjes mujore të llogarisë, përfshin edhe të gjitha këto shërbime:

 • Mirëmbajtje mujore e kartës së debitit (Visa dhe MasterCard);
 • Regjistrim dhe mirëmbajtje e shërbimit e-Banking;
 • Regjistrim dhe mirëmbajtje e shërbimit të avancuar BKT Mobile;
 • Njoftime përmes BKT Mobile për transaksione të realizuara;
 • Lëshimi i parë i kartës së kreditit PRIMA (Visa ose MasterCard);
 • Tërheqje të palimituara në ATM-të e BKT-së (brenda objektit të Bankës) në Kosovë;
 • Tërheqje të palimituara në ATM-të e BKT-së në Shqipëri;
 • Deponime parash në ATM-të e BKT-së në Kosovë;
 • Transferta brenda llogarive të BKT-së përmes bankimit elektronik;
 • Transferta hyrëse kombëtare pa kufizim në numër;
 • Pagesa me karta në POS të BKT-së;
 • Pagesa me karta në POS të të gjitha bankave në Kosovë;
 • Pagesa me karta në POS të të gjitha bankave nëpër botë në valutën EURO.

Përmes BKT Mobile dhe e-Banking ju përfitoni falas:

 • Mirëmbajtja mujore pa pagesë;
 • Notifikim për pranim të pagës pa pagesë;
 • Notifikim për transferet hyrëse pa pagesë;
 • Transferet përmes QR Pay.

Për më shumë rreth shërbimeve tona shkarko më poshtë broshurën tonë interaktive:

BROSHURA_Verzioni Desktop

BROSHURA_Verzioni Mobil

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android