Keni nevoj për pagë shtesë?

Apliko përmes BKT Mobile për Mbitërheqje Digjitale dhe prano aprovim të menjëhershëm.

Kushtet e pergjithshme:

• Shuma minimale 100EUR
• Shuma maksimale 2000EUR
• Klienti duhet të ketë BKT Mobile (Andriod)
• Dokumentacioni i nevojshem
(*Banka rezervon të drejtën të kërkoj dokumente shtesë në raste të veçanta)

Kushtet e kualifikimit:

• Të jeni shtetas i Kosovës
• Individe të moshes 18-65 vjet
• Pagëmarrës në BKT- Kosova

Aplikimi dhe aprovimi finalizohet në 4 hapa:

Hapi 1:
Kontrolloni a jeni të kualifikuar për aplikim.

Hapi 2:
Identifikohu/regjistrohu në BKT Mobile (Android)

Hapi 3:
Plotësoni aplikacionin dhe menjëherë do të pranoni vendimin mbi aplikimin tuaj.

Hapi 4:
Vizitoni degën për të nënshkruar Marrëveshjen e Mbitërheqjes dhe mjetet do të jenë të disponushme në llogarinë tuaj.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android