Interes maksimal për ty. Depozito sot në BKT Kosova dhe fito si kurrë më parë!

Për Kursime Afatgjata fito interes deri në 6% me Depozita Rrita.

Gjithashtu ju mund të kurseni edhe në valutën Dollar me interes deri në 7% me Depozita Rrita.

Nëse dëshironi të merrni interesin tuaj menjëherë BKT Kosova ju ofron edhe këtë, KURSE dhe merr interesin deri në 2.65% me Depozitën Avans.

Kjo nuk është e tëra. Me kursimet tuaja ju bëheni pjesë e lojës shpërblyese ku mund të fitoni 50x nga 1,000 EUR.

Kriteret e pjesëmarrjes në Kampanjë:

• Çdo klient që sjell fonde të reja në vlerë prej 1,000 EUR dhe më shumë, do të bëhet pjesë në tërheqjen e shpërblimit përmes numrit referues të krijuar në kontratën e depozitës;

• Mjetet e depozitës duhet të jenë në bankë të paktën deri më 31.12.2023;

• Kampanja është e vlefshme deri më 31.12.2023;

• Tërheqja e fituesëve do të bëhet me metodën e rastësisë duke përdorur aplikacionin EasyPromos.

SHEMBUJ DHE SQARIME: 

Rrita EUR
Periudha kohore Viti 1 Viti 2 Viti 3 Viti 4 Viti 5 Viti 6 Viti 7
Shuma                                                                    100,000 €
Norma vjetore e interesit 1.25% 1.50% 2.00% 3.00% 4.00% 5.00% 6.00%
Norma Efektive 1.125% 1.35% 1.8% 2.7% 3.6% 4.5% 5.4%
Bruto interesi I fituar 1,250 1,500 2,000 3,000 4,000 5,000 6,000
Taksa 10% 125 150 200 300 400 500 600
Neto interesi i fituar 1,125 1,350 1,800 2,700 3,600 4,500 5,400

 

Rrita USD
Periudha kohore Viti 1 Viti 2 Viti 3 Viti 4 Viti 5 Viti 6 Viti 7
Shuma                                                                     100,000$
Norma vjetore e interesit 1.50% 2.00% 2.75% 3.00% 4.00% 6.00% 7.00%
Norma Efektive 1.35% 1.80% 2.475% 2.7% 3.6% 5.4% 6.3%
Bruto interesi I fituar 1,500 2,000 2,750 3,000 4,000 6,000 7,000
Taksa 10% 150 200 275 300 400 600 700
Neto interesi i fituar 1,350 1,800 2,475 2,700 3,600 5,400 6,300

 

Depozita AVANS
Periudha kohore 1 Vit
Shuma  100,000
Norma vjetore e interesit 2.65%
Norma Efektive 2.39%
Bruto interesi I fituar 2,650
Taksa 10% 265
Neto interesi i fituar 2,385
Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android