Ndani në këste – Pagesat Online dhe Pagesat në POS jashtë vendit!

Të gjitha pagesat e kryera online dhe pagesat në POS jashtë vendit me kartelat e kreditit nga BKT mund t’i ndani: nga 2 deri në 12 Këste!

– Shuma minimale për transaksion është 25 EUR dhe shuma maksimale është 3,000 EUR,

Komisionet e aplikushme për transaksion:
Ndarja me 2 këste – 2% për transaksion,
Ndarja me 3 këste – 3% për transaksion,
Ndarja me 4 këste – 4% për transaksion,
• Ndarja me 5 këste – 5% për transaksion,
Ndarja me 6 këste – 6% për transaksion,
• Ndarja me 7 këste – 7% për transaksion,
• Ndarja me 8 këste – 8 % për transaksion,
• Ndarja me 9 këste – 9 % për transaksion,
• Ndarja me 10 këste –10% për transaksion,
• Ndarja me 11 këste – 10% për transaksion,
• Ndarja me 12 këste – 10% për transaksion,

*Opsioni “Ndaje në këste” mundësohet përmes platformës e-banking dhe BKT Mobile

 

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android