Përjetoni çdo moment në maksimum me Mastercard dhe BKT Kosova.

 Me Mastercard kryeni 10 ose më shumë blerje në shumën minimale kumulative prej 300.00€ brenda muajit dhe përfitoni kthim të parave 10.00€!

 

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë mbajtësit e kartelave individuale të kreditit dhe debitit MasterCard!

 

Fushata do të zhvillohet në tre periudha si më poshtë:

Periudha e parë – nga 01.07.2023 deri më 31.07.2023 (rimburësimi i parave do të bëhet deri më 15 gusht 2023)

Periudha e dytë – nga 01.08.2023 deri më 30.08.2023 (rimburësimi i parave do të bëhet deri më 15 shtator 2023)

Periudha e tretë – nga 01.09.2023 deri më 30.09.2023 (rimburësimi i parave do të bëhet deri më 15 tetor 2023)

 

  • Të vlefshme konsiderohen transaksionet e kryera në POS brenda dhe jashtë Kosovës;
  • Të vlefshme konsiderohen transaksionet e kryera online.

 

*Rimbursimi është I vlefshëm për 3000 kartelëmbajtësit e parë që përmbushin kushtet e kampanjës!

 

Kohëzgjatja e Kampanjës nga 01 Korrik deri 30 Shtator 2023!

Paguani me BKT Kosova Mastercard dhe fitoni më shumë.

BKT, ne jemi gjithmonë këtu!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android