Paguaj me BKT Debit Kartelë në POS të BKT-së dhe fito Bonus 0.20% për çdo blerje.

Pjesëmarrësit në Kampanjë:
• Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë kartelëmbajtësit e kartelave të debitit të lëshuara nga BKT Kosova.
• Të vlefshme për kampanjë konsiderohen vetëm pagesat në POS terminalet e BKT-së.

Kampanja është e vlefshme deri më 31.12.2022.

BKT, ne jemi gjithmonë këtu!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android