Paguaj me kartelë krediti nga BKT dhe FITO +2 KËSTE SHTESË

Me kartelat e kreditit individuale të BKT Kosova paguaj në dyqane ushqimore/supermarkete me 2 këste apo më shumë dhe përfitoni +2 këste shtesë nga BKT, me 0% interes.

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Të gjitha kartelat e kreditit individuale të lëshuara nga BKT, MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Standard, Visa Gold dhe Visa Platinum.

Transaksionet e vlefshme për pjesëmarrje në kampanjë duhet të përmbushin kriteret e mëposhtme:

  • Data e kryerjes së transaksionit duhet të jetë brenda afatit të paracaktuar nga 01 Mars 2024 deri më 31 Mars 2024.
  • Të vlefshme për kampanjë konsiderohen vetëm blerjet me këste në POS terminalet e BKT-së, tek të gjitha dyqanet ushqimore/ supermarketet.
  • Nuk ka vlerë minimale apo maksimale për transaksionet. Të gjitha transaksionet marrin pjesë pavarësisht nga shuma.

Oferta do të jetë e vlefshme deri më 31 Mars 2024.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android