A po don me t’çu n’deti?

Paguaj, fito, pusho.

Paguaj me Visa kredit kartelë për të fituar pushime verore!

Për çdo transaksion kumulativ mbi EUR 100 me Visa kredit kartelë të lëshuar nga BKT në POS të BKT Kosova për periudhën nga 1 qershori 2023 deri më 31 korrik 2023, ju kualifikoheni për lojë shpërblyese.

Kriteret e pjesëmarrjes në Kampanjë:

  • Klienti duhet të realizojnë transaksione me kartë krediti Prima Visa në POS të BKT në vlerë kumulative mbi 100 EUR brenda periudhës së kampanjës.
  • Klienti do të ketë të drejtë të marrë pjesë në tërheqjen e shpërblimit vetëm një herë.
  • Kampanja fillon nga data 01.06.2023 dhe është e vlefshme deri më 31.07.2023.
  • Dy (2) klientë do të jenë përfitues të kuponave për pushime verore (2 x deri në EUR 1,500)
  • Tërheqja e shpërblimit do të bëhet në menyrë të rastësishme duke përdorur aplikacionin EasyPromos

BKT, ne jemi gjithmonë këtu!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android