Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë kartëmbajtësit e kartave të kreditit individuale të lëshuara nga BKT: MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Standard, dhe Visa Gold.

Transaksionet e vlefshme për pjesëmarrje në kampanjë duhet të përmbushin kriteret e mëposhtme:

 • Data e kryerjes së transaksionit duhet të jetë brenda afatit të paracaktuar të kampanjës, deri më 14 Shkurt 2022.
 • Të vlefshme konsiderohen vetëm blerjet me kartat e kreditit Prima në POS të BKT-së.
 • Të vlefshme konsiderohen vetëm transaksionet e kryera brenda Kosovës.
 • Nuk ka vlerë minimale apo maksimale për transaksionet. Të gjitha transaksionet marrin pjesë pavarësisht nga shuma.
 • Zbritja aplikohet tek arka e tregtarit.

Kampanja vlen për pagesat tek tregtarët më poshtë:

 • 383 House (Restaurant) 5% ekstra zbritje;
 • Age Stop (Produkte për kujdesin e lëkurës) 10% ekstra zbritje;
 • Eris Gold Shpk (Aksesorë ) 5% ekstra zbritje;
 • Fab By Luxury (Dyqan për femra) 5% ekstra zbritje;
 • Face & Lase Kosova (Unitedwit – trajtime kozmetike dhe dermatologjike) 5% ekstra zbritje;
 • Fortesa Boutique (Dyqan për femra) 5% ekstra zbritje;
 • Glamstore Shpk (Dyqan për femra) 10% ekstra zbritje;
 • Optika & More (Optikë)  5% ekstra zbritje;
 • Optika Moda (Optikë) 5% ekstra zbritje;
 • Trisori Jewelry (Aksesorë) 5% ekstra zbritje.

Kampanja vlen deri më 14 shkurt 2022.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android