Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë kartëmbajtësit e kartave të kreditit individuale të lëshuara nga BKT: MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Standard, dhe Visa Gold.

Transaksionet e vlefshme për pjesëmarrje në kampanjë duhet të përmbushin kriteret e mëposhtme:

 • Data e kryerjes së transaksionit duhet të jetë brenda afatit të paracaktuar  deri më 10 Mars 2022.
 • Të vlefshme konsiderohen vetëm blerjet me kartat e kreditit Prima në POS të BKT-së.
 • Të vlefshme konsiderohen vetëm transaksionet e kryera brenda Kosovës.
 • Nuk ka vlerë minimale apo maksimale për transaksionet. Të gjitha transaksionet marrin pjesë pavarësisht nga shuma.
 • Zbritja aplikohet tek arka e tregtarit.

Kampanja vlen për pagesat tek tregtarët më poshtë:

 1. Fortesa Boutique
 2. Optika Moda (Optikë)
 3. Trisori Jewelry
 4. Center Mall Shpk
 5. Invino Restaurant (international wine & spirits)
 6. Zena Zirkon shpk

Kohëzgjatja e Kampanjës deri më 10 Mars 2022.

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android