Kampanja vlen për pagesat te tregtarët më poshtë:

 • GJYLA (Restoran)
 • FORTESA WOMAN (Butik)
 • MATALAN (Dyqan për femra, meshkuj, fëmijë dhe shtëpi)
 • SUNA (Dyqan Sporti)
 • 383 HOUSE (Restoran)
 • OPTIKA & MORE (Optikë)

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë kartëmbajtësit e kartave të kreditit individuale të lëshuara nga BKT: MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Standard, dhe Visa Gold.

Transaksionet e vlefshme për pjesëmarrje në kampanjë duhet të përmbushin kriteret e mëposhtme:

 • Data e kryerjes së transaksionit duhet të jetë brenda afatit të paracaktuar nga 09 Shkurt 2021 deri më 14 Shkurt 2021.
 • Të vlefshme konsiderohen vetëm blerjet me kartat e kreditit Prima në POS të BKT-së.
 • Të vlefshme konsiderohen vetëm transaksionet e kryera brenda Kosovës.
 • Nuk ka vlerë minimale apo maksimale për transaksionet. Të gjitha transaksionet marrin pjesë pavarësisht nga shuma.
 • Zbritja aplikohet tek arka e tregtarit.

Kohëzgjatja e Kampanjës nga 09 – 14 shkurt 2021

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android