Shijo çdo ditë me Mastercard. Kryeni 12 ose më shumë transaksione në shumën minimale kumulative prej 400 EUR me kartelën tuaj Mastercard përgjatë çdo muaji të fushatës (korrik dhe gusht 2024), dhe përfitoni kthim të parave 25 EUR.

 

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë mbajtësit e kartelave individuale të kreditit dhe debitit MasterCard!

 

Fushata promovuese zhvillohet në dy periudha si më poshtë:

  • Periudha e parë – nga 01.07.2024 deri më 31.07.2024, duke i përfshirë të dyja datat
  • Periudha e dytë – nga 01.08.2024 deri më 31.08.2024, duke i përfshirë të dyja datat

 

Të vlefshme konsiderohen transaksionet e kryera online si dhe në POS brenda dhe jashtë Kosovës;

 

*Rimbursimi është i vlefshëm për 2,000 kartelëmbajtësit e parë që përmbushin kushtet e kampanjës!

 

Kohëzgjatja e kampanjës nga 01 korrik deri 31 gusht 2024!

 

Paguani me BKT Kosova Mastercard dhe fitoni më shumë.

 

BKT, ne jemi gjithmonë këtu!

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android