Paguani me kartë krediti Prima dhe përfitoni deri në 8% ekstra zbritje tek tregtarët më poshtë:

 • Treats 4U (Aksesorë për femra), 5% ekstra zbritje;
 • EBC Cosmetics (Kozmetikë), 5% ekstra zbritje;
 • NTP NESA (Dyqan për femra), 5% ekstra zbritje ;
 • VIP NESA (Dyqan për femra), 5% ekstra zbritje ;
 • Optika Moda (Optikë),  5% ekstra zbritje;
 • Optika & MORE (Optikë), 5% ekstra zbritje;
 • RED Flower (Dyqan i luleve), 5% ekstra zbritje;
 • Extra Fish (Restaurant), 8% ekstra zbritje;
 • Office Shoes (Dyqan për këpucë), 8% ekstra zbritje;
 • Fortesa Woman (Dyqan për femra), 5% ekstra zbritje;
 • Age Stop (Produkte për kujdesin e lëkurës), 5% ekstra zbritje.

Pjesëmarrësit në Kampanjë:

Pjesëmarrës në kampanjë do të jenë të gjithë kartëmbajtësit e kartave të kreditit individuale të lëshuara nga BKT: MasterCard Standard, MasterCard Gold, Visa Standard, dhe Visa Gold.

Transaksionet e vlefshme për pjesëmarrje në kampanjë duhet të përmbushin kriteret e mëposhtme:

 • Data e kryerjes së transaksionit duhet të jetë brenda afatit të paracaktuar nga 02 Mars deri më 09 Mars 2021.
 • Të vlefshme konsiderohen vetëm blerjet me kartat e kreditit Prima në POS të BKT-së.
 • Të vlefshme konsiderohen vetëm transaksionet e kryera brenda Kosovës.
 • Nuk ka vlerë minimale apo maksimale për transaksionet. Të gjitha transaksionet marrin pjesë pavarësisht nga shuma.
 • Kartat që i përkasin stafit të BKT-së poashtu do të jenë përfitues të zbritjes nga kjo Kampanjë.
 • Zbritja aplikohet tek arka.

Kohëzgjatja e Kampanjës nga 02 – 09 mars 2021

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android