Përfito nga zbritjet e medha për Black Friday duke paguar me kartë krediti Prima në POS të BKT-së, deri në 12 këste me 0% Interes.

Lista e tregtarëve ku mund të përfitoni zbritje:

 • Albi Fashion SHPK
 • Albi Fashion Retail SHPK
 • HIL Group Shpk (LTB, Grafiti dhe Koton)
 • As Sport Shpk (Sport Vision)
 • Madam Coco
 • A&M SHPK
 • NTP A&M Shop
 • Mega Outlet A&M Shpk
 • IAS Group
 • Emo llc
 • Neptun Kosova Shpk
 • BLUECHIP KOSOVA LLC (Comodita)
 • UNITEX STATION SHPK  (De Facto)
 • Gama Shpk
 • Aztech Shpk
 • Interplast Group Shpk
 • Optika & More Shpk
 • Optika Moda
 • Age Stop Shpk
 • Office Shoes Kosovo Llc

Kohëzgjatja e Kampanjës nga 22 – 28 Nëntor 2021

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android