E mërkura është dita më e mirë për kinema. E me Cineplexx dhe Visa kartela, kënaqësia e filmit dyfishohet!

Zgjidhni filmin tuaj të preferuar në Cineplexx, paguani një biletë me Visa kartelë dhe fitoni biletën e dytë falas!

Mos e humbni mundësinë t’i ndiqni aventurat e personazheve tuaja më të dashura të filmave në ekranin e madh të Cineplexx çdo të mërkurë dhe shfrytëzoni në maksimum avantazhet që ju ofron Visa!

*Kjo ofertë vlen nga data 15 nëntor 2023 deri me 15 shkurt 2024 apo deri në harxhimin e fondeve të dedikuara për këtë ofertë.

Për më shumë informacion vizitoni këtë link.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android