Ofertë atraktive për blerje të banesës 

 

KUSHTET E KREDISË
• Shuma maksimale e kredisë 100,000 EUR
• Kohëzgjatja e kredisë 180 muaj, për bashkëatdhetarët deri në 120 muaj
• Pjesëmarrja e klientit 20% (minimum 5.000EUR)
• Shpenzime administrative 1.00%

NORMA E INTERESIT:
Për pagëmarrësit e BKT:
• Norma e interesit duke filluar nga 3.99%
• Norma efektive e interesit duke filluar nga 4.22%

Për qiramarrësit përmes bankës dhe pronarët e bizneseve:
• Norma e interesit duke filluar 5.49%
• Norma efektive e interesit duke filluar nga 5.79%

Për Bashkëatdhetarë:
• Norma e interesit duke filluar nga 6.00%
• Norma efektive e interesit duke filluar nga 6.40%

Pa hipotekë shtesë (Banesa e blerë mund të lihet hipotekë).

*Norma variabile e interesit nënkupton normën e interesit të shprehur si përqindje e ndryshueshme e aplikuar në bazë vjetore në shumën e aprovuar të kredisë.

*Në koston totale nuk është përfshirë shpenzimet noteriale, sigurimi, vlersimi i pronës dhe shpenzimet komunale.

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android