KUSHTET E KREDISË:

  • Shuma maksimale e kredisë 100,000.00 EUR
  • Kohëzgjatja e kredisë 60 muaj
  • Shpenzime administrative 1%

INTERESI

  • Norma nominale e interesit – 5.2 % dhe Norma Efektive e Interesit 5.75, për 60 muaj

 DOKUMENTACIONI I KËRKUAR:

  • Kopje e ID ose pasaportës
  • Kontrata e punës
  • Ndalesa administrative mbi pagën
  • Të ardhura tjera nga familja (nëse ka)
  • Fatura nga Auto Kaçandolli
  • Kontrata e shitblerjes

Për më shumë detaje kontaktoni në +383 38 666 666, dërgoni e-mail në ks-customerservice@bkt.com.al, apo shkruani letër në Zyren Administrative, Qyteza Pejton, Rr. Ukshin Hoti, nr.29 Prishtinë.

 

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android