KUSHTET E KREDISË:

  • Shuma maksimale e kredisë: 50,000.00 EUR
  • Kohëzgjatja e kredisë: 84 muaj
  • Pjesëmarrja e klientit: 20 %Min 2999 euro
  • Shpenzime administrative: 0.50%

NORMA E INTERESIT:

  • Norma e interesit duke filluar nga 5.49%
  • Norma efektive e interesit duke filluar nga 5.79%

SHEMBUJ DHE SQARIME:

Kredi për Automjete EUR 25,000          
Participimi I klientit 10%                         
Norma fikse e interesit 5.49%                     
Norma efektive e interesit 5.79%
Periudha kohore 84
Kësti mujor 359,22
Shpenzime administrative 0.50%
Shuma totale e kredisë që duhet të shlyhet deri në fund të afatit kontraktual* 30,174€

 

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android