Ofertë atraktive për blerje të veturës nga BKT Kosova dhe Auto Mita

KUSHTET E KREDISË:

  • Shuma maksimale e kredisë: 72,000.00 EUR
  • Kohëzgjatja e kredisë: 72 muaj
  • Pjesëmarrja e klientit: 0-10%
  • Shpenzime administrative: 0.50%

NORMA E INTERESIT:

  • Norma e interesit duke filluar nga 6.99%
  • Norma efektive e interesit duke filluar nga 7.37%

SHEMBUJ DHE SQARIME:

Kredi për Automjete  20,000€
Participimi i klientit 0%
Norma fikse e interesit 6.99%
Norma efektive e interesit 7.37%
Periudha kohore 72
Kësti mujor 262.35€
Shpenzime administrative 0.50%
Shuma totale e kredisë që duhet të shlyhet deri në fund të afatit kontraktual* 25,896€

 

*35% e çmimit të veturës do të paguhet si këst i fundit pas 72 muajsh.

*Kësti mujor i ndryshueshëm varësisht nga përqindja e participimit

Na Kontakto

+383 38 666 666

Video Libraria

video-icon

Shkarko BKT Mobile

Shkarkoni aplikacionin tonë mobil në dy platformat

ios android